Livrarea se efectuaza doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania. Produsele dumneavoastra vor fi impachetate cu grija si expediate in cutii de carton, care asigura transportul comenzii dumneavoastra in bune conditii.

Livrarea se face catre adresa completata de dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 8-17, va rugam sa precizati o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar.

Comanda dumneavoastra va fi livrata, in general, in urmatoarea zi lucratoare dupa expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit pana la doua zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram.

Costul transportului este de 15 lei pentru orice localitate din Romania, indiferent de greutatea coletului.

In eventualitatea in care comanda dumneavoastra sau cel putin o parte din ea va parvine in stare de deteriorare, va rugam sa ne contactati cat mai repede cu putinta pentru a sesiza aceste aspecte catre colaboratorii nostri din segmentul logistic. De asemenea, va rugam sa pastrati toate ambalajele aferente produsului timp de cinci zile lucratoare de la instiintarea noastra si veti primi in schimb un nou produs.

Produsul comandat este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispozitie de compania CARGUS International si Transilvania Post.
• Coletul va fi livrat in termen de 2-6 zile lucratoare de la expedierea coletului din depozit ; sambata si duminica nu se livreaza;
• În momentul în care coletul este expediat veţi fi notificat inclusiv prin email;
• Puteţi verifica oricand statusul pachetului dumneavoastră accesand acest www.cargus.ro/ro
• In cazul in care agentul companiei de curierat nu va gaseste la adresa, acesta este obligat sa va contacteze telefonic, iar in cazul in care nu puteti fi contactat(a), coletul se va intoarce in centrul de livrare, urmand ca sistemul de livrare sa inregistreze o noua impunere de expediere
• Coletul va fi păstrat 6 zile
• Plata coletului poate fi efectuată în numerar la livrare, sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar.