Mar 21, 2015 0 Comenturi Postat in: Blog, Diverse

Indiferent de ocazie, parfumurile reprezinta un accesoriu de neinlocuit in outfit-ul oricarei femei, iar alegerea aromei potrivite determina increderea in sine si starea persoanei care il poarta. In acest sens, in functie de parfumurile pe care le folosesc, femeile se disting ca fiind elegante si seducatoare, pasionate de note fructate sau atrase de designul special al sticlutelor.
Pentru ca este primavara, un anotimp pe care femeile il iubesc, aducem 5 recomandari ale unor personalitati feminine din online-ul romanesc,  parfumuri care se potrivesc anotimpului si te binedispun.

 

Ioana Chisiu, Sandra Bendre, Miu Miu

Citeste recomandarea » Citeste recomandarea » Citeste recomandarea »

 

 

Citeste recomandarea » Citeste recomandarea »

 

Mai mult decat atat, in alegerea unui parfum sunt importante si alte aspecte, cum ar fi: momentul zilei in care folosesti parfumul, ziua sau seara (cel de zi ar trebui sa fie un parfum fresh, casual, iar cel de noapte sa fie mai puternic si mai dulce), anotimpul ( intr-un anotimp rece se va alege intotdeauna un parfum mult mai puternic si mai rezistent, intrucat caldura ambientala lipseste, iar intr-un anotimp cald, se pot folosi si parfumuri ceva mai soft, aroma simtindu-se mai pregnant in contact cu caldura ambientala).

Citeste mai mult despre parfumuri in articolul Ghid de parfumuri: Cel mai complet si detaliat ghid despre parfumuri
Care sunt aspectele de care ti cont atunci cand iti alegi parfumul? Scrie-ti opinia in sectiunea de comentarii.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *